Over ons

Trainers

Sander Bakker
“Van sport wilde hij zijn beroep maken en hij voltooide met succes het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Na een jaar intensief met kinderen te hebben gewerkt was de stap naar de PABO zo gemaakt. Zo ontstond de ideale combinatie, een gepassioneerde judo-leraar met de kwaliteiten om op een pedagogische manier zijn kennis over te dragen op kinderen.”

Sportschoolhouder

Sander Bakker

Jos Bakker
Wij vinden het belangrijk om jullie pijnvrij te maken en te houden. Dit doen wij door veel kennis te geven over het functioneren van het menselijk lichaam. Wij maken gebruik van een holistische behandelmethode. Dit zorgt ervoor dat wij direct aan de oorzaak van de pijnklacht kunnen werken.

Neurofasciaal en Vitaliteit therapeut


Sander Bakker

Lisa Boers
Mijn naam is Lisa Boers, geboren op 7 maart 1994 in Den Helder. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met (top)sport. Op mijn 16e ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen en mocht ik de opleiding versneld afronden. Sinds maart 2019 heb ik mijn eigen onderneming met betrekking tot het begeleiden van mensen en geef ik verschillende dagen les bij Bakker Sport.

MBO Sport en Bewegen niveau 4


Sander Bakker

Gino Buijs
Ik ben Gino gecertificeerd Les Mills Grit Cardio / Strength / Athletic instructeur. De focus tijdens mijn workouts zijn techniek, kracht, uithoudingsvermogen en variatie. Met mijn ervaring probeer ik elke week een uitdagende workout te bedenken voor alle deelnemers. Daarnaast heb ik bij Bram Strik trainers meet trainer dag gehad.

Sander Bakker

Arianne Bakelaar
Heey, mijn naam is Arianne. Tijdens mijn opleidingen CIOS in Haarlem en Sportkunde in Groningen heb ik diverse fitness-gerelateerde diploma’s weten te behalen. Naast het lesgeven ben ik zelf ook een fanatieke sporter. Toen ik jong was ben ik begonnen met judo, vervolgens heb ik op hoog niveau gevolleybald en daarna ben ik in de fitness wereld beland. Ondertussen doe ik aan Powerliften

Sporten is mijn leven en dat breng ik graag met veel passie over op anderen!

Sander Bakker

Marcel Cornelisse
Ik ben Marcel Cornelisse en geboren in 1968 te Heemskerk en judoleraar bij de Bakker Sports in Schagen.

“Judo geeft plezier, uitdaging, leren herkennen en verleggen van je grenzen. Ik vind het leuk om mijn kennis over te brengen aan anderen en te zien hoe kinderen kunnen groeien en hun persoonlijke weerbaarheid door het beoefenen van deze sport verbetert.”

Sander Bakker

Patrick Zwarte
Sinds 2009 verzorg ik judolessen aan alle leeftijdsgroepen. En nu is de tijd aangebroken dat ik ook jou les mag geven! Kom jij snel eens langs in de les om jeugdjudo te ervaren?

Tot dan!

Sander Bakker