Best of me project

Best of me project

Wil jij het beste uit jezelf halen en zo vitaal mogelijk de toekomst tegemoet gaan? Dan is dit je kans! Best of me project is een 1 jarig traject van Bakker Sports Schagen in samenwerking met het inpandige bedrijf Pijn- herstel. Pijn herstel richt zich naast het geven van behandelingen op de vitaliteit en heeft hierbij een holistische aanpak.

Naast het sporten leren de deelnemers in 6 workshops hoe zij hun vitaliteit kunnen optimaliseren. Na de intake gericht op het beweegpatroon en sportverleden vullen de deelnemers onze vitscan in zodat we een duidelijk beeld hebben van de andere 5 principes van vitaliteit.

Inhoud van het best of me project 2021:

• Intake

• Afname en bespreken vitscan

• 2 kwartalen krachttraining 2 keer in de week: In een half jaar leren de deelnemers de basis van krachttraining en werken zij aan hun lichaamshouding. In het 2de deel van dat half jaar richten de deelnemers zich op uitstroom richting circuittraining.

• 2 kwartalen circuittraining 2 keer in de week: Nadat de deelnemers voorbereid zijn op de circuittraining kunnen zij veilig de circuit training volgen en zich richten op fit worden.

• 6 workshops van 1.5 uur gericht op de verschillende principes van vitaliteit.

De volgorde en inhoud van de workshops is zo afgestemd dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen en deze workshops sluiten aan bij de trainingen die op dat moment gegeven worden.

Kosten voor het traject is 100 euro per maand ( 12maanden lang)


Neem contact met ons op